Кошница0

Плащане и доставка

ДОСТАВКА:

След направена поръчка в онлайн магазина, очаквайте автоматично потвърждение от нашата система за успешно направена поръчка на Вашия е-мейл адрес. 

Наличните артикули изпращаме в срок до 3 работни дни след потвърждение на поръчката. Ако Вашата поръчка е генерирана след 16:00 ч., този срок започва да тече считано от следващия работен ден.

Сроковете за изработка и доставка на продуктите, които се изпълняват по предварителна или индивидуална заявка на клиента, ще се уточняват предварително по телефон или е-мейл. Приблизителните срокове за изработка на неналични артикули са посочени в описанието на всеки продукт.

Доставката на продуктите се извършва чрез куриерски фирми Спиди и Еконт Експрес и може да бъде до адрес на Потребителя на територията на Република България или до офис на куриерската фирма. Всички разходи по доставката са за сметка на Потребителя. Цената на доставката се определя спрямо тарифите на куриерските фирми  и зависи от размерите, теглото на поръчаните стоки, както и от това дали сте избрали да получите пратката до адрес или офис на куриерската фирма. Възможно е да има разминаване в цените на доставките, поради чести промени в ценовата политика на куриерските фирми, за което ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Изпращаме всяка пратка с включена опция "Преглед". Потребителят има право да прегледа продуктите в момента на доставката и преди да ги заплати на куриера. При евентуални несъответсвтвия на продуктите, Потребителят е длъжен да ни уведоми незабавно. Ако Потребителят не направи това, се приема, че доставката е приета без възражения. 

Handmade by Steisy Daisy не носи отговорност за щети, получени при транспортирането на поръчката. При установяване на такива следва Потребителя да се обърнете към куриера, който е длъжен да му предостави Протокол за рекламация.

ПЛАЩАНЕ:

Плащането на поръчаните продукти може да се извърши по следните два начина:

  1. с наложен платеж, т.е. плащане на място при получаване на продуктите от куриерската фирма; *Наложените платежи, извършвани чрез Спиди Ад се правят само в брой, не се приемат плащания на ПОС терминал с банкова карта. 
  2. с банков превод или вноска на каса по фирмената сметка на ПАЛАЩУРОВ ЕООД:

Първа инвестиционна банка АД
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG87FINV91501017527202

!!! За индивидуални поръчки на стойност над 50 лв. изискваме 50% от стойността на продуктите да бъде предварително заплатена по банков път. Всички разходи и такси, свързани с банковите плащания на поръчаните артикули са за сметка на Потребителя.