Кошница0

За нас

Handmade by Steisy Daisy е мястото, където може да откриете много идеи, с които да изненадате вашите близки и приятели с ръчно изработен и уникален подарък. Тук ще намерите подаръци за всеки повод, декорации за Вашия дом или дори подарък, с който да зарадвате самия себе си - ръчно декорирани кутии за бижута, дървени кутии за чай, бутилки за рождени дни и юбилеи, ръчно изработени картички, подаръци за новородено, коледни и великденски декорации, подаръчни комплекти и други. 

Всеки артикул се изработва по наш дизайн и е уникален сам по себе си. В това се крие и чара на ръчно изработените подаръци - в тяхната индивидуалност и неповторимост. Ние залагаме на уникалността на всеки нов продукт, затова се стремим постоянно към нови, различни и свежи идеи. 

Нашата цел е да създаваме красиви, интересни и запомнящи се подаръци. При нас може да откриете ръчно изработени декорации от дърво, с които да внесете повече уют и топлина във Вашия дом. Отворени сме и към всякакви идеи за изработка на декорации и подаръци, които да се съчетават с Вашия стил, вкус и начин на мислене.

Не пренебрегваме и желанията на нашите клиенти, които търсят персонализирани подаръци. Предлагаме като опция на някои от артикулите да “изпишем” имена, дати и др. подробности, за да бъде подаръкът Ви наистина специален.

Очакваме Вашите идеи и желания!

Екипът на Steisy Daisy